Kızlar Atakta İspanya’da

16-20 Ekim tarihleri arasında İspanya’da düzenlenen ‘Kapsayıcılık amacıyla deneyimsel açık hava eğitimi’ başlığında düzenlenen eğitmen eğitimine Kızlar Atakta ekibi hem eğitmen hem katılımcı olarak katıldılar. Eğitim özellikle Toplumsal Cinsiyet konusuna odaklandı.

7 FARKLI ÜLKE

Fransa, Bosna Hersek, Makendonya, Almanya, Italya, Türkiye ve İspanya’dan gelen gençlerle, dezavantajlı gruplarla çalışan sosyal çalışmacılar, Intercultural Life Derneği tarafından düzenlenen Erasmus Plus tarafından fonlanan etkinlikte bir araya geldiler.

EĞİTMEN EĞİTİMİ

KA eğitmeni Sevda, orienteering parkurunun kurulumu, savunma teknikleri, sosyal etki, engelliğe doğru yaklaşım vb. eğitimleri düzenleyerek diğer ülkelerden gelen eğitmenlerle kızlar atakta projesinin bilgi ve deneyimini paylaştı.

HEP BİRLİKTE YAPABİLİRİZ!

Eğitmen eğitimi ile geniş çaplı sosyal etki

Kızlar Atakta projesinde risk altındaki gençlerle açık hava deneyimi ile öğrenme üzerine edinilmiş derin sosyal etki deneyimini paylaşmak için önemli bir platform olan eğitmen eğitimi etkinliğinin, partner organizasyonlarla kurulacak genç kızları güçlendirme amacındaki oluşumlar için bir başlangıç olması hedefleniyor. Etkinliğin sonraki ayağında genç kız ve kadın güçlenmesi odağında adımlar atılması planlanmakta.

Kızlar Atakta projesi hakkında detaylı bilgi almak için tıklayın.

2018-12-05T17:00:53+00:00 5 Aralık 2018|Haberler, Kızlar Atakta|