SIB, Avrupa Caz Ağı’nın Konuğu Oldu

Yaratıcı ve güncel caz müzik üretimini ve bu üretimin tüm paydaşlarını destekleyen Avrupa Caz Ağı, bu yıl 35 ülkeden 126 organizasyonun katılımıyla gerçekleşen birçok etkinliğe ev sahipliği yaptı.

Avrupa Caz Ağı’nın “Yaratıcı Müzik Yoluyla Sosyal Hayata Dahil Etme (We Insist! Social Inclusion through Creative Music)” adlı yeni projesinin ilk aktivitesi 35. Banlieus Bleus Festivali’nin bir parçası olarak Fransa’da bulunan Pantin komününde gerçekleşti. Aktivitede Avrupa Caz Ağı üyeleri aktivitelerini anlattı ve projelerini sundu.

Kurucumuz Ercan Tutal, Social Inclusion Band’i anlatmak üzere etkinliğin konuğu oldu. Alternatif Yaşam Derneği ana çatısı altında bulunan Social Inclusion Band kapsayıcılığa inanan, ayrımcılığı reddeden yaklaşımıyla 2010 yılından beri müzik çalışmalarını sürdürüyor.

Alternatif Yaşam Derneği, dünyanın henüz konuşmaya başladığı kapsayıcılık olgusunu 20 yıldır ortaya çıkardığı tüm projelerinin en temel prensipleri arasında bulunduruyor.

Avrupa Caz Ağı hakkında detaylı bilgi almak için tıklayın.

Social Inlcusion Band hakkında detaylı bilgi almak tıklayın.

2018-05-03T18:13:40+00:00 23 Nisan 2018|AYDER, Haberler, Social Inclusion Band|