Haberler / Duyurular

Alexion Turkey Düşler Akademisinde Workshop Gerçekleştirdi

Alexion Türkiye sosyal sorumluluk kapsamında Düşler Akademisinde etkinlik yaptı.

Yenilikçi tedaviler hastalara hizmet anlayışı ile temelinde son derece nadir rahatsızlıklardan muzdarip hastalara ve ailelere özel ihtiyaçlarını anlayabilmek ve karşılayabilmek arzusunda olan Alexion Türkiye sosyal sorumluluk kapsamında Düşler Akademisi öğrencileri ile beraber atölyelere katıldı.

Atölyelere katılmadan önce firma gönüllüleri ile Düşler Akademisi binasını gezerek Alternatif Yaşam Derneği projeleri hakkında bilgiler verildi. Daha sonrasında ise AYDER eğitim birimi tarafından engellilik olgusuna dikkat çekerek, davranışlarımız hususunda farkındalık geliştirmeyi amaçlayarak katılımcılara Engellilik Konusuna Doğru Yaklaşım eğitimi verildi.

Katılımcılar; Düşler Mutfağı şefleri ve öğrencileri ile birlikte mutfak atölyesinde kurabiye yapıp, zumba atölyesinde öğrenciler ile beraber dansettiler ve maket atölyesinde de eğitmeniz Nuri Doğan ile beraber kedi maketi yaptılar.

Kendilerini ağırlamaktan memnun olduğumuz Alexion Türkiye çalışanları da etkinlikten mutlu ayrıldılar.

Herkes için eşit ve adil yaşam mümkün!

Ekleyen: Oya Güzel  |  Tarih: 09 Kasım 2017  |  Kaynak: