Haberler / Duyurular

Genç Eczacılar Berko İlaç'ın Desteği İle İşaret Dili Öğrendi

Sosyal sorumluluk konusuna verdiği önemden yola çıkan Berko İlaç, Marmara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi bünyesinde faaliyet gösteren FarmAkademi öğrenci kulübünün düzenlemiş olduğu ’Ellerime Kulak Ver’ projesine ikinci kez katkıda bulunma fırsatı yakaladı.

FarmAkademi ve Düşler Akademisi iş birliği ile yürütülen İşaret Dili Atölyesi’nde, eczacılık fakültesi öğrencileri işitme engelli bireylerle nasıl iletişime geçeceklerini öğrendi. 3 grup şeklinde gerçekleşen atölyede, mezun olduklarında kendi eczanelerini açacak olan Eczacılık Fakültesi öğrencilerinin eczanelerine gelecek olan işitme engelli bireylere yardımcı olabilecekleri sağlık ve ilaca dair temel bilgiler aktarıldı.

Düşler Akademisi eğitmenlerinden Buket Ela Demirel tarafından verilen İşaret Dili Atölyesi’ne öğrencilerin ilgisi yoğundu. Keyifli ve verimli geçen atölyelere katılan öğrenciler, işitme engelli bireylere daha doğru ve konforlu sağlık hizmeti sunabilmeyi hedeflediklerini belirtti.

Haberin tamamı için; http://www.milliyet.com.tr/genc-eczacilar-berko-ilac-in-destegiyle-istanbul-yerelhaber-1416416/

Ekleyen: Engin GEZER  |  Tarih: 09 Haziran 2016  |  Kaynak: