Haberler / Duyurular

Social Inclusion Band 27. Akbank Caz Festivalinde

Müziğin engel tanımayacak kadar evrensel olduğuna inanan ve sahneye çıktığı andan itibaren herkese eşit haklar çağrısı yapan Social Inclusion Band, 27. Akbank Caz Festivali kapsamında, 12 Kasım 2017 Pazar günü Babylon Bomonti Ada’da sahne alacak.

Social Inclusion Band 2017-2018 sezonuna, 27. Akbank Caz Festivali ile merhaba diyecek.

Engelsiz yaşam adına çıktğımız bu yolda bize destek olan arkadaşlarımıza, gönüllülerimize sevgilerimizi iletiyor, engelsiz yaşamın sanatın her alanında mümkün olduğuna inanıyoruz.

Caz dünyasının saygın isimlerini izleyici ile buluşturan Festival, 3 - 19 Kasım 2017 tarihlerinde şehri cazın farklı renkleriyle kucaklayacak. Bugüne kadar milyonlarca takipçisi ile giderek yükselen bir grafiğe sahip olan Akbank Caz Festivali, 27. yılında da birbirinden özel performanslara ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.

Organizasyonu ve içerik programlaması Pozitif işbirliği ile gerçekleştirilen 27. Akbank Caz Festivali boyunca aralarında Cemal Reşit Rey Konser Salonu, Akbank Sanat, Babylon, Volkswagen Arena, The Seed, Caddebostan Kültür Merkezi, Moda Sahnesi, Summart Sanat Merkezi, Nardis ve Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nin de bulunduğu 36 ayrı mekanda 53 konser, 3 söyleşi ve 15 atölye çalışması gerçekleştirilecek.

27. Akbank Caz Festivali konserlerin biletlerini Mobilet’ten alabilir, Festival hakkında detaylı bilgi için www.akbanksanat.com ve www.akbankcaz.com adreslerinin yanısıra instagram.com/AkbankSanat, facebook.com/AkbankSanat, twitter.com/AkbankSanat adreslerini takip edebilirsiniz.

Ekleyen: Oya Güzel  |  Tarih: 05 Ekim 2017  |  Kaynak: