Haberler / Duyurular

Türkiye Vodafone Vakfı'ndan "Kızlar Atakta" Projesine Destek

Alternatif Yaşam Derneği - Kızlar Atakta Projesi sonhaberler.com’un gündeminde yer aldı.  Türkiye Vodafone Vakfı’nın desteklediği Düşler Akademisi Kaş’ın ev sahipliğinde, Alternatif Yaşam Derneği tarafından, EMpower Vakfı’nın katkılarıyla ilk kez geçen yıl uygulanmaya başlayan Genç Kızları Güçlendirme Projesi “Kızlar Atakta” (www.kizlaratakta.org), bu yıl da zengin içerikli açık hava eğitim programlarıyla devam ediyor.

Bu doğrultuda, Türkiye Vodafone Vakfı’nın “Soma'da Önce Kadın Projesi” ile desteklediği “Kızlar Atakta” projesi kapsamında sportif aktivitelerden sanat ve kişisel gelişim faaliyetlerine kadar çeşitlenen eğitimlerini tamamladı. Doğa aktiviteleriyle sosyalleşen ve kişisel gelişim eğitimleriyle güçlenen, yaşları 12 ila 18 arasındaki öğrencilere Vodafone Gönüllüleri de eşlik etti.

Türkiye Vodafone Vakfı Somalı kadınlarımızın sosyal ve ekonomik hayata katılımlarına destek olurken, onların kız çocuklarının kişisel ve sosyal alanda kendilerine olan güvenlerinin artmasına katkıda bulunmak amacıyla Alternatif Yaşam Derneğinin EMpower Vakfı katkısıyla hayata geçirdiği bu projenin bir parçası olmaktan mutluluk duyuyoruz. Ülkemizde kalkınmanın ve hedeflere ulaşmanın ancak kadınlarımızın ekonomiye daha aktif katılımıyla mümkün olacağına inanıyoruz. Bu nedenle, kadınlarımızın ve genç kızlarımızın güçlendirilmesine yönelik bu tür projelere destek olmaya devam edeceğiz." Diye açıklama yaptı.

Haberin tamamı için… http://www.sonhaberler.com/genel/turkiye-vodafone-vakfindan-kizlar-ataktaya-destek-h153402.html

Ekleyen: Oya Güzel  |  Tarih: 01 Eylül 2016  |  Kaynak: