Türkiye Sosyal Girişimcilik Ağı Projesi tanıtım toplantısı, Düşler Mutfağı’nın da katılımıyla gerçekleşti

Vehbi Koç Vakfı’nın, Dışişleri Bakanlığı Avrupa Birliği Başkanlığı iş birliğiyle hayata geçirdiği Türkiye Sosyal Girişimcilik Ağı Projesi’nin tanıtım toplantısı 31 Ocak 2019 tarihinde Koç Holding’de gerçekleşti. Alternatif Yaşam Derneği’nin sosyal girişimi olan Düşler Mutfağı da hem katılımcı hem de toplantı süresince sunulan ikramları sağlayan taraf olarak bu çalışmada yer aldı.

Toplantıya Dışişleri Bakan Yardımcısı ve Avrupa Birliği Başkanı Büyükelçi Faruk Kaymakcı, Vehbi Koç Vakfı Genel Müdürü Erdal Yıldırım, Koç Üniversitesi Araştırma ve Geliştirmeden Sorumlu Rektör Yardımcısı İrşadi Aksun, Koç Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Zeynep Gürhan Canlı, bakanlık temsilcileri, sivil toplum sektörü, özel sektör temsilcileri, sosyal girişimciler ve proje ortakları katılım gösterdi.

Projenin amacı sosyal girişimcilerin ihtiyaç duyduğu bilgi, bağlantı ve görünürlük ihtiyacını karşılamanın yanısıra Türkiye’de sosyal girişimciliği toplumsal ve çevresel sorunlara alternatif bir çözüm olarak yaygınlaştırmak.

2019-02-02T10:39:24+00:00 31 Ocak 2019|AYDER, Düşler Mutfağı, Haberler|