“12 Hafta 12 Tema” Düşler Akademisi Kaş’ta başlıyor!

Alternatif Yaşam Derneği, 2018 yazında 12 hafta boyunca 12 ayrı sosyal sorunu Düşler Akademisi Kaş’ta, konusunda uzman akademisyenler, sivil toplum örgütleri, ulusal ve uluslararası şirketlerin katılımıyla masaya yatıracak.

Türkiye’de fiziksel ve sosyal dezavantajlı gruplara yönelik yenilikçi ve sürdürülebilir projeler üretmekte öncü rol oynayan Alternatif Yaşam Derneği yine yenilikçi bir adım atıyor. Sosyal değişimi hedefleyen ve sosyal etkiyi en yüksek noktaya çıkarmak üzere planlanan haftalar, konusunda uzman akademisyenlerin, sivil toplum örgütlerinin, ulusal ve uluslararası şirketlerin de katılımıyla düzenlenecek olan seminerler, atölye çalışmaları, söyleşiler, film gösterimleri gibi çeşitli etkinliklerle zenginleştirilmiştir.

Haftalar hakkında detaylı bilgi edinmek için aşağıdaki galeriye göz atabilirsiniz.

Bu alana yönelik katılımlarınız bizler için çok değerli. Eğer bu haftaya katkı sunmak isteyen bir sivil toplum örgütü, akademisyen veya uzmansanız, formu doldurarak başvurabilirsiniz.

Ehliyetim var

Pasaportum var