Ana Sayfa 2019-09-27T15:21:33+00:00

AYDER’den Haberler

IEEE Sight Çalıştayı için ev sahibiyiz

14 Ekim 2019|

Dünyanın en geniş mesleki organizasyonu olan Elektrik Elektronik Mühendisleri Enstitüsü’nün (IEEE) Türkiye’de sürdürülebilir kalkınma amaçlarına sivil toplum kuruluşları ile birlikte çalışarak katkı sunma hedefiyle kurulan IEEE Türkiye SIGHT Grubu’nun ilk proje çalıştayı Düşler Akademisi – Ataşehir’de gerçekleşiyor.

Best Buddies Turkey Liderlik Zirvesi’nde “SDG Go Canvas” atölyesi düzenlendi

14 Ekim 2019|

Best Buddies gönüllüleri 12-13 Ekim’de BBT Liderlik Zirvesi’nde buluştu. İstanbul’un her iki yakasında da organize edilen buluşmanın bu seneki teması “Liderlik ve Sosyal Dönüşüm” oldu.

Alternatif Yaşam Derneği Proje ve Birimleri

Başarı Hikayelerimiz

Barselona’da her yıl başarılı projelerin ödüllendirildiği “Design for All Foundation” kapsamında “Best Practice” seçildi.

2015, Design for All Foundation

Kobi Kategorisi “En İyi Sosyal İnovatif Uygulama” ödülüne layık görüldü.

2015, AB Komisyonu

SKD Türkiye’nin düzenlediği II. İnovatif Sürdürülebilirlik Uygulamaları Yarışması’nda Alternatif Yaşam Derneği çatısı altında bulunan Düşler Akademisi Kaş “İnovatif Sürdürülebilirlik Uygulamaları Yarışması 2015, Kobi Kategorisi En İyi Sosyal İnovatif Uygulama” ödülüne layık görüldü

17 Aralık 2015 , SKD Türkiye

İş Birliklerimiz