Best Buddies International’dan güzel haberlerimiz var!

Uzun zamandır Best Buddies destekçisi ve hayırsever olan Richard Cohen’e teşekkürlerimizle; Westwood, California’daki Best Buddies Living (Yaşam) konutunun başlatıldığını resmen duyurmaktan heyecan duyuyoruz.

Richard’ın zihinsel ve gelişimsel engelli insanlara (IDD) olan sevgisi, ruhu ve gerçek bağlılığı nedeniyle, Best Buddies dördüncü ve en yeni görev ayağı olan Inclusive Living’i başlattı. Best Buddies Living (Yaşam) programı, IDD olan ve olmayan bireylere, yaşam hedeflerini ve hayallerini gerçekleştirmelerine destek vermeye odaklanan entegre bir toplulukta birlikte yaşama fırsatı sunacaktır.

Bu organizasyon için inanılmaz bir kilometre taşıdır. 1 Haziran 2019’da Best Buddies Living (Yaşam) konutumuzun kapılarını açmak için sabırsızlanıyoruz. Böylece Richard’ın oğlu Austin gibi bireyler kişisel hedeflerine ulaşmak için, tüm sakinlerinin yaşam becerilerini, eğitimlerini, istihdamlarını, finansal okuryazarlıklarını geliştirmelerine yardımcı olan canlı bir toplulukta birlikte yaşama fırsatına sahip olacaklar. Los Angeles’ta UCLA ile ortaklaşa kurulan bu ilk konut; yenilikçi sakinler yaratacak, sahaya özel destek ekipleri işe alacak ve engelli bireyleri ve akranlarını desteklemenin öncü yollarını oluşturacak.

Entegre konut modeli haftalık grup yemekleri, sosyal etkinlikler, gönüllü fırsatlar ve diğer aktiviteler aracılığıyla gerçek entegrasyon sağlar. Program genişledikçe, Best Buddies Living (Yaşam) konutları üniversite kampüslerine yakın olmaya devam edecek ve tüm yetenekleri olan insanlar için karşılıklı olarak dönüştürücü ilişkiler ve büyüme fırsatları geliştirecektir.

Best Buddies Living (Yaşam) konutu, mevcut öğrenci liderlerinin özel yetenekleri olan bireylerle entegre bir yaşam deneyimine girmeleri için mükemmel bir fırsat.

Best Buddies Living (Yaşam) programı, aşağıdakileri dahil etmeyi destekler:

• Sakinlerin arkadaş ve meslektaşları ile yaşamayı deneyimleme fırsatını destekleyen programlar geliştirmek. Programlar; haftalık paylaşılan yemekler, spor dersleri, kültürel etkinlikler, tatil partileri, sosyal etkinlikler ve sporu içerir
  • Bağımsız yaşamayı, yaşamı değiştiren ilişkileri ve profesyonel büyüme fırsatlarını teşvik eden dinamik ve zenginleştirici bir ortam sağlamak
  • Tam gün veya yarı zamanlı istihdamı teşvik eden destekleyici bir ortam sağlayan IDD olan ve olmayan kişilerin mesleğe yönelik bir deneyimle eşleştirilmesi

Best Buddies Living (Yaşam) hakkında daha fazla bilgi için lütfen iletişime geçin: Cynthia Bowles, Kıdemli Direktör, Best Buddies Living. Cynthiabowles@bestbuddies.org.

Hepiniz bizimle birlikte bu yolculukta olduğunuz için minnettarım. Daha önce birlikte başardıklarımız olağanüstüydü ama beraber daha iyilerini de yapabileceğimizi biliyorum. Statükoyu bozmaya devam edelim. Özel yetenekleri olan bireylerin toplumsal engellerini ortadan kaldırma misyonumuzla daha da büyük bir etki yapmaya devam edelim.

Birlikte dünyayı değiştireceğiz.

Arkadaşlıkla,