Best Buddies Turkey ilk kez İstanbul Maratonu’nda Koşuyor!

Best Buddies Turkey ilk kez İstanbul Maratonu’nda Koşuyor! ‘En İyi Arkadaşlar’ için ipi beraber göğüslemeye var mısınız?

Best Buddies Turkey, zihinsel ve gelişimsel farklılıkları olan bireylerin sosyal hayata, okullara ve topluluklara başarılı bir şekilde entegre oldukları bir dünya hedefliyor. Bu hedefe ulaşmak için her yıl yüzlerce gönüllümüzle beraber yürüyor ve bir yandan keyifli dostluk hikayeleri deneyimlerken bir yandan da hayatın içerisine beraber karışarak toplumsal farkındalığı artırmak için adımlar atıyoruz.

Geçtiğimiz yıl 5 ilde, 600’den fazla gönüllüyle 200’ün üzerinde arkadaşlık eşleştirmesi yaparak ‘En İyi Arkadaş’ hikayeleri deneyimledik.

Zihinsel ve gelişimsel farklılıkları olan bireylerin sosyal ve fiziksel izolasyonunu sona erdirmek hedefiyle kurulan bu yeni dostluklar, desteklerinizle toplum içerisinde daha anlamlı bağlar kurabilir.

9 yıldır yürüdüğümüz bu yolda attığımız adımları bu yıl, 41. İstanbul Maratonu’nda koşan adımlarla buluşturalım istedik.

Sene boyunca farklı rotalarla farklı şehirlerde düzenlenen yardımseverlik koşuları; sivil toplum kuruluşlarına kaynak yaratarak ilgili sosyal sorunlara dair çözüm yaratmaya ve toplumsal farkındalığı artırmaya aracı olan etkinliklerdir.  Sporun ve sosyal yardım bilincinin kolektif bir zihinle yaygınlaşmasına, Best Buddies Turkey aracılığı ile yeni ve anlamlı dostluklar kurulmasına destek olmak için gelin 41. İstanbul Maratonu’nda beraber koşalım!

Siz de bir Best Buddies Turkey ile dostluk peşinde koşmak ya da desteklemek istiyorum diyorsanız;

Bizi Desteklemek için BAĞIŞ linkini ya da aşağıdaki banka hesabını kullanabilirsiniz.

Garanti Bankası
Alternatif Yaşam Derneği
TR82 0006 2000 4400 0006 2957 40

Daha fazla bilgi için: maraton@ayder.org.tr