Shero 2019-09-03T08:39:13+00:00

SHERO

“Kendi kahramanın ol!”

SHERO’nun misyonu, uluslararası erkek ve kadınları, kişisel gelişim atölyeleri, eğitim seminerleri, spor ve temalı etkinlik kampları kullanarak yönlendirmek ve güçlendirmektir. İnsanların fiziksel, duygusal, zihinsel güçlerinin farkında olmalarına ve amaçlarını gerçekleştirmek için bir eylem planı oluşturmalarına yardımcı olmayı amaçlıyoruz.

Yaratıcı liderler ve Cesur fark yaratıcılar

Vizyonumuz, dünyanın dört bir yanındaki insanların öğrenmek, paylaşmak ve büyümek için bir araya gelebilecekleri, yolculuklarında birbirlerine ilham verecekleri, güçlüklerle karşılaştıkları zaman cesur olabilecekleri, topluma hizmet etmek için yaratıcı sistemlerini kullanıp sevdikleri işi yaptıkları bir hareket başlatmaktır. Sınırsız potansiyellerini tanıyan insanların hayallerini gerçekleştirmek için hem kendilerine ve hem de başkalarına yardım edebileceğini biliyoruz.

Fiziksel hareket, zihinsel eğitim ve duygusal gelişim bir araya geldiğinde, kişisel gücün tutuşması, içinde yaşadığımız toplum ve ötesine yayılan bir dalgalanma etkisi yapması kaçınılmazdır.

Topluma gerçekten katkıda bulunmanın en iyi yolunun ilk önce kendi kahramanımız olmak olduğuna inanıyoruz. Kahraman, özel başarıları, yetenekleri ve cesaret gibi güçlü kişisel nitelikleri olan ve bir rol modeli veya ideal olarak kabul edilen kişi olarak tanımlanır. Kahraman temalı filmlerde uçabilen ya da inanılmaz gücü olan insanüstü karakterler izliyoruz. Aynı zamanda savaşları durduran, eşitliği getiren, güçsüzleri savunan veya zayıfın sesi olan insan kahramanlarımız var. Esasında, kahraman olabilmek için bir bilim kurgu karakteri olmamız ya da bir ülkeyi kurtarmamız gerekmiyor. Ya yapabileceğiniz en büyük kahramanlık eylemi kendinizle buluşmak, daha iyi bir insan olmak için olumlu değişiklikler ile kendi devriminizi yapmaksa?

Shero önemli bir sohbet başlatmayı hedefliyor. İnsanların güçlerinin farkında olmaları, harekete geçmeleri ve toplumda olumlu bir etki yaratmaları dikkate alınması gereken bir güçtür.

Her insanın kendi kahramanı olmasına yardımcı olacak bir platform ve program sunarak bu sohbete katkıda bulunmak istiyoruz!

Proje Hedefleri

• Dönüştürücü programlar aracılığıyla öz-farkındalık sürecini katalize etmek

• Her bireyin yeteneklerini, becerilerini ve güçlerini ortaya koymak

• İlgili alanlarda yaratıcılığı ve üretkenliği teşvik etmek